[one_third last=”no”]
[accordian]

[toggle title=”Kræftramte børn”]Megavol har specielt fokus på børneonkologisk afdeling på Aarhus Universitetshospital Skejby.
[/toggle]

[toggle title=”Klodens miljø”]Megavol har via sit daglige arbejde indtil videre sparet kloden for over 400 tons CO2. Dette svarer til at plante en mindre skov eller flyve over Atlanten 15 gange og tilbage igen.[/toggle]

[/accordian]
[/one_third]

[two_third last=”yes”]

[title size=”2″]Corporate Social Responsibility (CSR)[/title]
Som enhver virksomhed, der føler sig forpligtet til at gøre en god indsats for samfundet og sine omgivelser, har Megavol også et program for ansvarlighed.
Vi har i sagens natur en kæmpe fokus på klodens miljø. Vi bruger en stor del af vores overskud og ressourcer på at skabe vedvarende energi, som kan hjælpe og forbedre klimaet på vore alle sammens jord. Med en aggressiv tilgang til forskning indenfor grøn energi bidrager Megavol i høj grad til, at vores verden bliver et renere og endnu bedre sted at leve.

Vi har samtidig et andet område, som vi forsøger at sætte endnu mere offentlig fokus på, og som vi støtter med økonomiske midler. En del af vores indtjening går til kræftramte børn. Da børn med kræftsygdomme har en ekstra hård tilværelse, vil vi i Megavol gerne hjælpe med til, at hverdagen kan blive en smule lettere, og vi yder derfor økonomisk støtte via kontante donationer.

[/two_third]