IMG_0673Jyllandsposten udgav den 18. februar 2014 en artikel om Megavols nye certifikat ”Grøn Byggestrøm”. I denne artikel bliver Grøn Byggestrøm sammenlignet med en smileyordning for byggepladser, og som her bliver betegnet som værende en grøn smiley til byggeselskaber og bygherrer.

Den grønne smiley signalerer, at byggeselskaber og bygherrer allerede i opførslen af bygningen tænker på miljøet ved at levere solcellestrøm til byggepladsen.

De første, der var med til at få dette mærkat, var FO-Aarhus og JCN Bolig A/S, som i samarbejde med Megavol fik sat solcelleanlæg op, så snart tagfladen var lukket på den nye bygning. Ikke nok med at FO-Aarhus og JCN Bolig A/S var med på idéen, så kunne el-leverandøren til dette projekt ikke finde nogle argumenter imod en tidlig tilslutningen af solcelleanlæg.

Den 5. februar 2014 blev solcelleanlægget tilsluttet og byggeriet får hermed grøn byggestrøm, til projektet er færdigt.

Ikke nok med at Grøn Byggestrøm signalerer, at byggeselskaber og byggeherrer har fokus på miljøet, så bliver det fra JCN Bolig A/S også pointeret, at dette initiativ kan være en hjælp i fremtiden, når man tænker på branding. Regionschef i JCN Bolig A/S, Lars Adamsen, fortæller hertil, at han er glad for, at JCN Bolig A/S bliver det første selskab med mærkatet Grøn Byggestrøm.

Desuden tilføjer Lars Adamsen, at Grøn Byggestrøm er en god ide fremadrettet, og at byggebranchen har brug for at gøre op med den almindelige vanetænkning.

Læs hele artiklen:

Scan af oprindelige artikel

Artiklen som PDF