Grøn Byggestrøm logo

Megavol står bag initiativet Grøn Byggestrøm.

Grøn Byggestrøm er en solcelleløsning, som vi kan tilbyde til nybyggeri eller bygninger, der skal renoveres. Her har du ved hjælp af solceller mulighed for at få vedvarende energi og spare penge allerede under opførslen af byggeriet eller imens, I renoverer.

På den måde kan bygherrer tage grønne initiativer, som de allerede tænker ind i planlægningen og i design af bygningen helt ud på byggepladsen, hvor forbruget til bygningen/renoveringen starter.

Et miljørigtigt tiltag

Ikke nok med at Grøn Byggestrøm er med til at spare penge på den strøm, som I bruger til at bygge/renovere for, så kan dette miljørigtige mærke synliggøres på blandt andet jeres hjemmeside og i marketingsmateriale. Desuden kan der samtidig skabes og videreformidles en stærk grøn profil til interesserede parter.

En grøn smiley ordning

I Megavol var idéen bag at lave et mærke for Grøn Byggestrøm at give virksomheder en tydelig markering over for interessenter, at virksomheden er meget fokuseret på konsekvenserne for miljøet helt tilbage i planlægningsfasen. Man kan tænke det som byggepladsens smileyordning. Hvor det er reelle tiltag, som ligger til grund for at kunne fremvise en Grøn, glad smiley.

Megavol og FO-Aarhus iværksætter Grøn Byggestrøm

Med udgangspunkt i FO-Aarhus’ nye byggeprojekt tager Megavol initiativet sammen med FO-Aarhus hjulpet af byggeselskabet JCN Bolig skridtet til konceptet Grøn Byggestrøm. Læs om Grøn Byggestrøm og FO-Aarhus her

Vil du høre hvad dine muligheder er?

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde når lige præcis din virksomhed skal bygge nyt eller renovere, er du meget velkommen til at skrive en mail til info@megavol.com eller ringe til os på +45 42 70 60 10.