Grøn virksomhed – der når ud til forbrugerne

Klimaportalen er udviklet – så den forståes af ALLE!

Der kan opstå et problem med at videreformidle de forskellige klimatiltag og deres positive konsekvenser for miljøet til personer med interesse i virksomheden. Med en klimaportal fra Megavol får virksomheden eller foreninger den rigtige løsning med en brugervenlig visuel side, der er tilgængelig på Internettet.

Klimaportal fan

Tilpasset jeres grafiske profil

Klimaportal for FO ByenVi leverer en branded version af klimaportalen. Her bliver farver, skrifttype osv. lavet, så den fremstår som en integreret del af virksomheden og dens hjemmeside. Hvis I har ekstra ønsker, kan vi naturligvis også lave en fuldstændig tilpasset løsning, hvor der vises f.eks. ekstra beregninger eller andre/flere illustrationer.
Se live version af FO-Byen Klimaportal her (åbner i nyt vindue)

Klimaportalen viser live tal fra inverter

Klimaportalen er udviklet - så den forståes af ALLEHar du købt dit solcelleanlæg gennem Megavol, har du mulighed for at tilkøbe klimaportal som viser resultatet af jeres investering i real time. Stadig med det enkle overblik, så I formidler jeres indsats for miljøet til jeres interessenter.

Interessant?

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde lige præcis din virksomhed, er du meget velkommen til at skrive en mail til info@megavol.com eller ringe til os på +45 42 70 60 10.