Informer borgerne og markedsfør jer som grøn kommune

Megavols Klimaportal er lavet for at imødekomme kommunernes behov for at oplyse deres borgere om de miljørigtige tiltag som gennemføres. Den vægter derfor enkelthed i sprog og udseende.

Kommunerne har et ansvar over for borgerne i forhold til at oplyse og informere dem om, hvilke initiativer kommunen gør for at spare CO2, og hvad borgerne selv kan gøre for at bidrage til at nå de opsatte mål. Klimaportalen kan derfor også bruges af kommunerne til at markedsføre sig som en grøn kommune både internt, over for borgerne og andre kommuner.Flyer icon perspektive

Fakta om Klimaportalen

[checklist]

  • Borgerne får et overskueligt og letforståeligt indblik i kommunens CO2-besparelser
  • Giver kommunen en unik mulighed for at signalere, at de har fokus på klimapolitik
  • Kan inddrages i undervisningen på skoler og i institutioner
  • Implementeres i kommunens eksisterende hjemmeside
  • Kan bruges på infoskærme, lystavler og offentlige reklamepladser

[/checklist]

Fra skyen til byen til borgeren

Klimaportal til kommuner

Klimaportalen viser resultatet af de komplicerede tal bag kommunens grønne tiltag illustreret ved sparet CO2-udledning ved flyrejser, bilkørsel og husstandes elforbrug samt det antal træer, der skal plantes for at bind den samme mængde CO2, som kommunen har sparet mm.

Kig på Aarhus Kommunes klimaportal, der er baseret på kommunens grønne tiltag inden for solcelleanlæg på: Aarhus Kommunes Klimaportal

 

 

Megavol PDF Flyer Hent denne side som pdf

 

Interessant?

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde lige præcis din kommune, er du meget velkommen til at skrive en mail til info@megavol.com eller ringe til os på +45 42 70 60 10.