Det kan Klimaportalen

Det kan være svært at formidle de miljørigtige tiltag, man laver. Med en klimaportal fra Megavol får I en løsning med en brugervenlig og visuel side, der er tilgængelig på Internettet. Vi har i udviklingen af Klimaportalen vægtet, at den skulle være enkel i sit udtryk og ikke mindst letforståelig for brugeren.

Klimaportalen får brugerne til at forstå effekten af klimatiltagEn brugerundersøgelse viser, at 90% af den danske befolkning ikke ved, hvad CO2-besparelse betyder. Derfor kan offentlige institutioner og virksomheder bruge Klimaportalen som oplysning og som hjælp til at give almindelige borgere en forståelse for, hvad besparelser og andre tiltag betyder.

Vision

Vi vil med Klimaportalen give vore kunder et værktøj til at videreformidle deres klimatiltag til brugerne.

[separator top=”1″ style=”none”]

Klimaportalen er et dynamisk værktøj

Vi er altid opsøgende og lydhøre overfor bedre løsninger til at udvide den pædagogiske rækkevidde. Det gælder det grafiske udseende, information og platform. Vi er opmærksomme på, at udgangspunkt og ønsker er unikke for den enkelte kommune eller virksomhed.

Klimaportalen omfatter på nuværende tidspunkt CO2-besparelsen ved opsatte solceller og vindmøller, men vores mission er, at den på sigt kommer til at omfatte alt forbrug af vedvarende energi.

Markedsføring

Efter stigende krav fra kunder og brugere er det vigtigt, at kunne godtgøre at man har en klar og tydelig grøn profil. Klimaportalen er et vigtigt værktøj i netop den profilering. I kan bruge klimaportalen til at brande jer selv og vise omverdenen, at I bekymrer sig om klimaet og arbejder for at nedbringe mængden af CO2.

Klimakommuner

Dansk Naturfredningsforening Klimakommune

Danmarks Naturfredningsforening har lavet en aftale med 76 kommuner om at nedbringe deres CO2-udslip med minimum 2% om året frem til et aftalt årstal(dog minimum 5 år) og gælder for kommunen som virksomhed. Der er ingen grænser for, hvilke initiativer kommunen kan igangsætte for at nå sit mål. Det kan være alt lige fra energibesparelser i kommunens egne bygninger til større vedvarende energiprojekter. Som klimakommune starter man som udgangspunkt med at reducere CO2-udslippet fra egne aktiviteter:  Kommunens egne bygninger, drift og indkøb osv. Senere kan man udvide arbejdet med CO2-reduceringen til hele kommunen.

[separator top=”1″ style=”none”]

Go green With Aarhus

Partner med Aarhus Kommune i udviklingen af innovative løsninger, der gør byen grønnere og skaber vækst i cleantech-sektoren

Klimaportal widget

Aarhus Kommune arbejder tæt sammen med virksomheder, forsyningsselskaber, universiteter, videnscentre og andre kommuner om at udvikle innovative løsninger, der gør byen grønnere og skaber vækst i cleantech-sektoren. Samarbejdspartnerne på portalen er udvalgt efter, at de i samarbejde med Aarhus Kommune gør en markant indsats for at skabe grøn vækst.
[separator top=”1″ style=”none”]

Interessant?

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde lige præcis din virksomhed eller kommune, er du meget velkommen til at skrive en mail til info@megavol.com eller ringe til os på +45 42 70 60 10.

 

 

[content_boxes]

[content_box]
trinfortrin

Trin for trin

[/content_box]

[content_box]
beregninger

Beregning

[/content_box]

[content_box]
co2

CO2

[/content_box]

[content_box]
vedligeholdelse

Vedligeholdelse

[/content_box]
[/content_boxes]