Solceller på landbrugsejendomme giver et stort økonomisk udbytte.

Ved at investere i et solcelleanlæg på taget af sin gård og ad den vej dyrke landbrug med omtanke udnytter man solens energi til at gøre noget godt for blandt andet vores marker, skove og dyr og samtidig får man uden tvivl et meget sikkert udbytte. De mange fordele er blandt andre:

[checklist]

  • Stor løbende økonomisk gevinst
  • Kort tilbagebetalingstid
  • Skåner marker, skove og dyr for store mængder CO2 fra fossile brændstoffer
  • Gør noget godt for vores børn og fremtidige generationer

[/checklist]

Når man investerer i et solcelleanlæg sparer man hvert år mange penge på elregningen, som er stor for netop landbrug, da der bliver brugt store mængder strøm døgnet rundt – også i weekenderne. Dette gør, at tilbagebetalingstiden samtidig er meget kort og kommer helt ned mod 5 år. Investeringen er samtidig meget sikker, da solpaneler for det første har en meget lang levetid på over 30 år og desuden leveres med en effektivitetsgaranti, hvilket vil sige, at solpanelets effektivitet f.eks. ikke falder til under 90% de første 10 år.

Solcelleanlægget sparer samtidig miljøet og omgivelserne for en utrolig stor mængde CO2 fra fossile brændstoffer. Man gør derfor naturen en stor tjeneste, og ansvarlige landmænd sætter pris på at dette samtidig gør noget godt for både os selv og specielt vores fremtidige generationer.

Det vigtigste for Megavol er, at der opnås den største tryghed i hele processen omkring opsætning af solcelleanlægget. Vi gør en dyd ud af at levere problemfrie og færdige solcelleløsninger, da vi i alle vores projekter:

[checklist]

  • skræddersyr placeringen af solpanelerne samt optimerer invertere og sikrer den højeste elproduktion gennem vores projektafdeling.
  • optimerer den langsigtede investering gennem vores finansielle analytikere.
  • sikrer tagets konstruktion og bæreevne ved brug af arkitekter og ingeniører.
  • udfører montering og installation med certificerede tømrere og elektrikere.
  • vedligeholder og monitorerer solcelleanlægget med omfattende servicepakker.

[/checklist]

Uanset om din erhvervsejendom har fladt eller skråt tag, tagpap, eternit eller en hel tredje tagbelægning kan vores kvalificerede medarbejdere finde den perfekte og mest rentable løsning til din bygning.

 

Skriv en mail til info@megavol.com eller endnu bedre ring på +45 42 70 60 10.

Farm

 

[content_boxes]

[content_box]
trinfortrin

Trin for trin

[/content_box]

[content_box]
beregninger

Beregning

[/content_box]

[content_box]
co2

CO2

[/content_box]

[content_box]
vedligeholdelse

Vedligeholdelse

[/content_box]
[/content_boxes]