Gem strømmen fra solcelleanlægget til når solen ikke skinner

Nu kan du eller din virksomhed få den helt nye batteriløsning Megavol MICC™.
Denne batteriløsning gør det muligt for dig at gemme strømmen, som dit solcelleanlæg producerer, til senere brug.

Hvad er Megavol MICC™ solcelleløsning?

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photography-solar-energy-panels-night-image39876997 Megavol MICC™ solcelleløsning består af en samlet pakke med solpaneler og en Megavol MICC™, som indeholder en inverter, konverter, udskiftelige batterier, kontrol og monitoreringsfunktioner, der organiserer strømmen fra solcelleanlægget.
Om dagen, hvor solen skinner, leverer Megavol MICC™ strømmen fra solcelleanlægget til at dække dit her-og-nu forbrug.
Samtidig oplades batteriet, hvilket sikrer, at strømforbruget også dækkes af energien fra solcelleanlægget, når solen ikke skinner.

Fordele ved Megavol MICC™ solcelleløsning:

[checklist]

 • Kort tilbagebetalingstid på 5 til 8 år
  Med en Megavol MICC™ solcelleløsning kan du få en tilbagebetalingstid på 5 til 8 år, som sikre dig en rigtig god investering.
 • Du kan mindske dit elforbrug med op til 20 %
  Megavol MICC™ tilpasser strømmen til dit reelle forbrug, således at dine eldrevne motorer og apparater ikke forbruger mere strøm end nødvendigt. Derfor er det muligt, at du med en Megavol MICC™ kan mindske dit elforbrug med op til 20 %.
 • Op til 90 % af elforbruget fra det offentlige elnet kan spares
  Med en Megavol MICC™ kan du gemme strømmen, som dit solcelleanlæg producerer, til senere brug. Derfor kan du med denne løsning spare op til 90 % af elforbruget fra det offentlige elnet. Hvor stor en del af elforbruget fra det offentlige elnet, som du kan spare, afhænger af størrelsen på solcelleanlægget, batteriets størrelse samt hvor meget MICC kan mindske dit elforbrug.
 • Megavol MICC™ batterierne har længere levetid end andre batterier
  Megavol MICC™ batterierne har en forventet levetid på 10-12 år, hvilket er længere end andre batterier. Desuden leveres batterierne med 7 års garanti.
  Megavol MICC™ har en forventet levetid på 25 år, og der ydes en garanti på 5 år. Hvis en længere garanti ønskes på Megavol MICC™, kan dette tilkøbes.
 • Fylder mindre end andre batteriløsninger
  Megavol MICC™ fylder mindre end andre batteriløsninger, da den integrerede batteribank kun er halvt så stor som andre batteriløsninger.
 • Undgå afgifter ved salg af strøm til elnettet
  Du undgår afgifterne ved at sende el ind i elnettet, idet du med en Megavol MICC™ enten bruger eller gemmer strømmen, som solcelleanlægget producerer, til senere brug.

[/checklist]

Vil du have en gratis og uforpligtende beregning?

Gennem en analysering af dit forbrug time for time finder vi frem til den rigtige størrelse af batteri og solceller, som vil være det mest optimale for dig eller din virksomhed.

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at få lavet en gratis og uforpligtende beregning på, hvordan en Megavol MICC™ solcelleløsning kan være en god investering for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 42 70 60 10 eller mail: info@megavol.com.