Megavols historie starter tilbage i 2006, hvor det primære formål var at levere solcelleanlæg til hoteller i Europa. Hoteller så det bydende nødvendigt at skære i omkostninger for strømforbruget og samtidig være opmærksomme på de miljømæssige konsekvenser, det enorme energiforbrug forårsager. De skaber dermed en stærk grøn profil.

I 2011 bevæger Megavol sig ind på markedet som leverandør af solcelleanlæg til erhverv, landbrug, boligforeninger og kommuner i Danmark.

Megavol giver dig eller din virksomhed en skræddersyet løsning

Megavol sørger for at realisere din/jeres plan om at foretage en unik investering i solcelleanlæg og på den måde reducere udgifterne til energi og spare miljøet for CO2.

Vi er opmærksomme på, at jeres virksomhed er som ingen anden. Megavol tager sig tid til fuldt ud at forstå din virksomheds specifikke energibehov, samt de unikke egenskaber af jeres bygning eller grundstykke . Det er denne omhyggelige upfront planlægning, der hjælper os med at opbygge et skræddersyet system, der maksimerer jeres solcelleanlægs elproduktion – såvel som jeres investering.

Få produkter og løsninger du ikke kan få andre steder

I 2013 introducerede Megavol sin klimaportal til kommuner og virksomheder. Klimaportalen er udviklet ud fra Megavols erfaringer fra energisektoren og skal gøre borgere og private forbrugers forståelse for CO2 besparelser mere overskuelige. Læs mere under Klimaportalen

I samme år udviklede vi initiativet ”Grøn Byggestrøm”, som vi kan tilbyde til nybyggeri eller bygninger, der skal renoveres. Her har du ved hjælp af solceller mulighed for at få vedvarende energi og spare penge allerede under opførslen af byggeriet eller imens, I renoverer. Læs mere under Grøn Byggestrøm

Vil du komme først i køen?

Så skal du klikke her: Nyhedsbrev, hvor du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev.
I vores nyhedsbrev vil du få gratis information om f.eks. nye løsninger og politiske tiltag inden for cleantech området, og om hvordan man kan spare penge på strømforbruget med grøn energi.

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om, hvordan en investering i et solcelleanlæg kan se ud for dig, er du meget velkommen til at skrive en mail til info@megavol.com eller ringe på +45 42 70 60 10.

lægning af solceller